Hjørring Billardklub
Stedet hvor hygge og kammeratskab vægtes lige så højt som det sportslige.
Har du lyst til at forsøge dig med en sport, der foregår i rolige omgivelser, og i et tempo hvor alle kan være med? Du kommer bare som du er, her er ikke noget med kolde omklædningsrum som i mange andre idrætsgrene, og ingen risikerer at blive til grin, du får nemlig fra starten udregnet en distance, som netop du skal spille til i keglebillard, og kan således med det samme spille lige op med klubbens bedste!
Klubben har ni flotte billardborde, fire kegleborde, to poolborde og et carambolebord. Der er god plads rundt om bordene, selv for kørestolsbrugere.
Klubben har et hyggeligt cafémiljø med gratis kaffe, og man kan erhverve sig en nøgle, hvilket betyder at klubbens lokaler står til rådighed døgnet rundt.
En af Danmarks bedste billardspillere er autist, og en anden af landets topspillere mistede sin højre arm i en ulykke, og måtte pludselig "sadle om". Vi havde fornøjelsen af ham i klubben, hvor han holdt et fantastisk livsbekræftende foredrag om denne udfordring - og om at ALT er muligt - hvis man vil!

VIL DU?