Hej og velkommen til Hjørring billard klubs hjemmeside

 

I Hjørring Billardklub kan du dyrke billardspillet under de helt rigtige former og faciliteter.

Vi råder i dag over 4 kegle borde, 2 pool, 2 snooker borde, og et Carambolebord.

Vores medlemsantal ligger p.t. på ca. 60, hvor af en del er kvinder, fordelt på både ældre og yngre spillere. Men vi har plads til endnu flere af begge køn !

Vi har spillere på  seriøst niveau og spillere som kun kommer engang i mellem for at få et hyggespil.

 

 

Der er mulighed for at komme ned og se lokalerne, og evt. se om billard er en sport for dig. Mandag aften fra kl. 19.00 er der mulighed for bare at dumpe ind, eller lav en telefonisk aftale med et bestyrelses medlem. - Se kontakt side.

En af klubbens mål er at få flere medlemmer både yngre og ældre. Hvad gælder de yngre, kan man starte når man er fyldt 10. Klubben har i dag personer som kan træne nye spillere som ikke har prøvet før, eller kender reglerne, og andre som har prøvet lidt.

 

 

Seniorer, over 19 år, kan erhverve sig en nøgle og komme og gå i klubben som det passer dem bedst. Det eneste som kan komme i vejen er dog hvis bordene er optaget til kamp. Men det er de sjælden alle sammen, og dette vil altid kunne ses der hjemmefra på vores hjemmeside.

Nogle oldboys spillere, d.v.s. over 50 år gammel, hygger sig fast hver Onsdag formiddag, og slutter her af med en bid mad.

 

Alle i klubben kan komme til og spille turneringer efter ønske. Det gælder interne turneringer og kampe mod andre klubber. I turnerings sammenhæng kan alle mødes uanset alder. For at gøre det lige spændende for alle, er turneringerne del op i klasser, og det er almindeligt med handicap distancer.

 

 

Vi ses i Hjørring Billard klub :-)