Referat fra bestyrelsesmøde 14. Februar 2022


Deltagere: Finn, Ejgil, Frede, Rolf og Claus. Jens havde meldt fra pga Corona

Vedrørende den kommende generalforsamling, blev det besluttet at udsende en reminder/opfordring til medlemmerne, om at møde talstærkt op, samt gøre opmærksom på, at sidste mulighed for at tilmelde sig til spisning, er mandag 21 februar.
Finn vil spørge Christian på Bistro V, om tilbud på en af deres lækre “gryder”.

Evaluering af klubmesterskabet og den afviklede snookerturnering blev hurtigt afsluttet med, at turneringsleder Rolf blev rost. Snookerspillerne var særdeles selvhjulpne, men især klubmesterskabet blev flot gennemført, og der var enighed om, at Son var den fortjente vinder.

Finn har lavet aftale med Norlys om en besparelse på 40 øre/kilowatttime. Det bliver til en del, da vores forbrug årligt ligger på ca 20000KWH.

Den nye øl-/sodavands-automat kommer så snart NETS får “fingeren ud”! Vi skal have afmonteret et af vinduerne i frokoststuen for, at få den store tunge automat ind, og flere tilbød sin hjælp til dette.

Rolf og Claus finder i nær fremtid en tid til, at finindstille kameraerne over keglebordene. Der er nu opsat kamera over det første af snookerbordene, og Rolf fik bevilget penge til også, at indkøbe/opsætte kamera over bord to.

Finn kontakter vores sponsor KN Låseservice, og beder dem sætte lås på skabet, hvor klubbens rengøringsmand opbevarer sine ting. Der er åbenbart forsvundet ting herfra!

Der var før bestyrelsesmødet endnu ikke indkommet forslag til generalforsamlingen.

Claus foreslog indkøb af et stort tv, for måske at kunne kopiere Asaa, hvor vi ved hvert besøg kan konstatere, at det hos dem er et samlingspunkt, hvor klubbens medlemmer sidder og hygger, enten med en billardkamp kørende på skærmen, eller måske Champions League eller golf? Vi har muligheden for at indrette en “hule” ovenpå, måske med en brugt sofa og et par lænestole. Det er bare et forslag, men Finn fandt med det samme et tilbud på et 65” Philips til kun 4444,00. Rolf siger at alt det kræver er en Chromecast til 300 kroner, da de fleste i forvejen på vores mobiltelefoner har en eller anden streamingtjeneste. Hvad synes medlemmerne?

Dato for næste bestyrelsesmøde: ??