Bestyrelsesmøde 25-04-2017

  

Alle bestyrelsesmedlemmer minus en syg René, der erstattedes af suppleant Henrik deltog.
1: Evaluering af Johnny Sort / Aros Forsikring foredrag den 11. april: Knap 30 mødte op, heriblandt også bl.a. folk fra Sindal og Brønderslev, og alle fremmødte var enige om, at det havde været en god, underholdende og lærerig aften. Spændende at se, hvad besøgene af Aros assurandøren giver, der blev lavet en del aftaler den 11, og Aros vil starte kontakten umiddelbart efter påske.
2: Pool undervisningen ved Hans er kommet godt i gang, og kører om tirsdagen.
3: Det kan være Kandi (og forhåbentlig Tyskeren) kommer i næste uge, og kigger på de manglende bolte, de ujævne samlinger mellem pladerne, og klæderne der ikke er helt til vores tilfredshed.
4: Joakim og Claus skulle have opdateret kartoteket, men blev forhindret p.g.a. sygdom på den aftalte dato, så det bliver der taget hånd om snarest.
5: Klubben havde to hjælpere til DM i Aså, og fire personer fra DDBU var i Hjørring for at besigtige vores nye lokaler. De var alle imponerede, og Finn kontakter nu unionen, med henblik på at Hjørring Billardklub ansøger om afholdelse af DM i 2019. Aså har lovet at være behjælpelig med planlægningen, hvis vi skulle få arrangementet.
6: Den 20. maj kl. 09 - ?? afholdes en turnering for nye spillere. Pris 50 kr. / person inkl. kaffe og rundstykker fra morgenstunden, og smørrebrød til frokost. Præmier til nr. 1,2 og 3 samt vinder af B-finalen. Der ringes / mailes rundt for at få så mange nye med som muligt, og klubben supplerer op, så det ender med et passende antal.
7: Sæsonafslutning afholdes den 17. maj fra kl. 17.30 som en Tenax-turnering, prisen her er ligeledes 50 kr., og der vil også her være præmier til vinderne. Tilmelding på opslag i klubben.
8: Spillermøde vedrørende Danacup og nyt tøj afholdes tirsdag, den 6. juni kl. 19.
9: Preben og Finn har lavet aftale om et skifte af pengeinstitut, og vores nye forbindelse bliver Sparekassen Vendsyssel. Dette falder på plads om et par uger.
10: Joakim er den nye Nøgleansvarlige
11: Genboen på Vandværksvej har frabedt sig, at vi parkerer på hans græsareal.
12: Claus tager grundet nyt arbejde orlov fra bestyrelsen, og Henrik træder ind i stedet.

13: Preben er i stedet for Claus den nye koordinator i forbindelse med sponsoraftaler. Har man en idé til en sponsor, så meddeler man dette til Preben inden man tager kontakt. Udover de aftaler der er lavet (Claus sender disse aftaler til Preben), så skal foreløbig følgende besøges/kontaktes: Aros, Garant, Sparekassen Vendsyssel, Laurits Jensen, KN og Nordjet, og så er vi oppe på et antal så FSO (Frede) kan sætte produktionen i gang, og vi kan få udsendt nogle fakturaer.

Brug den blanket I har fået tilsendt, den hedder Eksempler på sponsorater til Hjørring Billardklub, den er enkel og beskriver hvad man indgår aftale omkring. Skriv hvilket sponsorat der er indgået aftale om, og få en underskrift hos sponsoren.

 

mvh

Sekretæren