Bestyrelsesmøde 14-02-2017

  

Bestyrelsen var fuldtallig.
1: Vedr. generalforsamling er der ikke indkommet forslag endnu, dog kom der her til formiddag fra pensionisterne et ønske om, at få kø-aflukket flyttet nedenunder i hjørnet, hvor det sorte display hjørneskab står. Dette vil kræve, at sofaen der står tættest på skabet flyttes. Vi skal tænke på, at det er ældre mennesker der ikke er "kæreste" med trappen!
2: Vedr. færdiggørelse af klubben: Jørgen monterer den nye postkasse ved vejen, og Finn og Claus tager et par timer torsdag, og får ryddet op på bordet i kantinen o.s.v.
3: Vedr. åbent hus 25. februar blev det besluttet, at servere øl og vand på flaske, samt stille skåle med chips og peanuts på bordene i kantinen - OG så sørge for, at gøre folk opmærksomme på, at de skal vaske hænder før de prøver bordene!
4: Evaluering af omkostningerne ved flytningen: Preben sender en samlet pris på ALT, når hans mail fungerer igen. Dog kunne det konstateres, at flytningen blev væsentlig dyrere end forventet, og at vi kommer til at mangle likvider i juli/august.
5: Vedr. bankgaranti: Finn har fået positiv tilkendegivelse fra SparNord på, at de vil have os som kunde, vi hører nærmere.
6: Vedr. forslaget fra Johnny Sort blev det bestemt, at Finn giver tilbagemelding om, at Hjørring Billardklub er interesseret.
7: Vedr. røgpolitik i klubben: Det besluttedes, at dette forbud også gælder E-cigaretter, og Poul Erik (Laminatør af første grad) laver opslag.
8: Vedr. automat- og kaffeopfyldning: Det besluttedes at spørge Henrik Jacobsen, om han stadig er interesseret. Finn tager sig af dette.

9: Vedr. syn af det nye lejemål: foreløbig liste på 9 ting Martin må få styr på:

- Kraftige røggener fra Stokerfyr SKAL fjernes

- Træk fra gavl

- Vandvarmer

- Kloaklugt på det oprindelige toilet

- Gelænder færdiggøres

- Plast ved spær fjernes

- Kompressor luftslange fjernes fra gavl

- Fuger mangler

- Plader monteres i stedet for vinduer i nødudgangene

Under diverse behandledes følgende:

- Rengøring: Renés datter starter i uge 8

- Sponsorskilte: Vi har pris fra FSO på fabrikation af skilte på 250x60 cm, disse er efter vores mening alt for store. Vi må have målt, hvor store skilte der passer bedst i det nye lokale. Skiltene skal være af samme størrelse, og vi skal have lavet et oplæg med pris til, når vi hver især skal ud at forsøge at finde sponsorer. Claus kigger på dette når han modtager kopi af tidligere forslag til kontrakter fra Preben.

- Lys over kø aflukke: Preben kigger på dette (hvis de ikke skal flyttes nedenunder) når han alligevel skal rette fejlen ved snookerbordene, hvor der er byttet om på borde/lys. 

- Stole: Preben skynder sig at sige ja tak til det antal der er tilgængelige nu, og Poul Erik prøver at forhøre sig om tilsvarende stole andetsteds.

- KN Låseservice har sponseret nøgler til lageret, mod at få ophængt lille klistermærke

- Nyt Spilletøj: Claus får fat i skjorter til generalforsamlingen, da bestyrelsen med smallest mulige flertal besluttede, at fortsætte med dette - og ikke Poloshirts, som vi havde fået prøver på. Sport 24 ser umiddelbart ud til, at have det bedste tilbud, i hvert fald den bedste  kvalitet, og er måske interesseret i et skiltesponsorat. Claus snakker med Anders hos Sport 24. Claus foreslår, at vi får lavet nogle T-shirts med vores logo påtrykt. Dette for at sælge dem til klubbens medlemmer, og ad den vej få lidt penge ind. Pris inklusive tryk til medlemmerne 100 kroner, indkøbspris ca. det halve. Spillerne betaler selv for deres nye skjorte. Claus indhenter tilbud.

- Kontingent: Bestyrelsen foreslår en kontingentforhøjelse på 50 kroner pr. halvår. Dette for bare at få dækket en smule af den store prisforhøjelse fra unionen. Alternativt betaler hver spiller selv for sin licens. Dette kræver en nærmere forklaring for turneringsspillerne på generalforsamlingen.

 

Med Venlig Hilsen

Claus